Osyan Weblog, By Nima Akbarpour
جست‌وجو در عصیان  
خانه | بایگانی | تعرفه آگهی | XML
« نوشته پیشین :: نوشته پسین »
دوره جدید سرویس‌های ایمیل آغاز می‌شود

گوگل استفاده آزمایشی از Gmail را برای وبلاگ‌نویسان قدیمی‌ای که به طور فعال از Blogger استفاده می‌کنند آزاد کرده است. وبلاگ‌نویسان قدیمی بعد از login کردن در سایت بلاگر این کادر را بالای لیست وبلاگ‌هایشان خواهند دید:



بدین ترتیب وبلاگ‌نویسان با چند کلیک ساده و پر کردن یک فرم صاحب 1000 MB فضای ایمیل روی یکی از معروفترین و پرقدرت‌ترین سایت‌های دنیا می‌شوند. اگر پس از کلیک کردن روی لینک با پیغام خطا مواجه شدید ابتدا مطمئن شوید User Name و سایر مشخصات پروفایل شما در بلاگر به فارسی نیست، سپس دوباره سعی کنید. همچنین اگر این کادر را پس از لاگین کردن در بلاگر ندیدید احتمالاً مدت زیادی از شروع وبلاگتان نمی‌گذرد و یا وبلاگ فعالی ندارید. باید صبر کنید تا مرحله آزمایشی Gmail به اتمام برسد و ثبت نام عمومی(تر) آن آغاز شود!

چند نکته
سرعت لود شدن صفحات به حدی زیاد است که تفاوت بین اینترنت و کامپیوتر خودتان را احساس نمی‌کنید. Shortcutها، امکان پاسخگویی یا Forward سریع به ایمیل‌ها، امکان تعریف Lable برای دسته‌بندی ایمیل‌ها، امکان مشاهده ایمیل‌های مربوط و آرشیو ایمیلهای رد و بدل شده با شخصی که در حال خواندن ایمیل او هستید و از همه مهم‌تر حجم فضایی که Gmail ارائه می‌دهد این سرویس را از تمام سرویسهای مشابه متفاوت کرده. شعار Gmail چنین است: فضا زیاد است، وقت خود را برای پاک کردن ایمیل‌ها هدر ندهید!



اما نکته حساسیت‌برانگیز آگهی‌های بازرگانی‌ای است که با توجه به ایمیل‌های دریافتی، کنار صفحه ایمیل به نمایش در می‌آید. برخی معتقدند استفاده از متن ایمیل‌ها برای نمایش آگهی تجاوز به حریم خصوصی افراد است. Gmail همچنین خبر می‌دهد در صورتی که کسی بیش از 9 ماه وارد حساب ایمیل خود نشود تمام ایمیل‌های او پاک، حسابش بسته و UserName اش نیز برای ثبت توسط دیگران آزاد می‌شود. در مقایسه با سایت‌های مشابه که مدت 30 و حتی 15 روز پس از غیرفعال ماندن یک حساب ایمیل‌ها را پاک می‌کنند زمان 9 ماه بسیار مناسب به نظر می‌رسد اما آزاد شدن UserName می‌تواند کمی نگران کننده باشد. در حال حاضر حتی اگر بعد از چند سال به Yahoo یا Hotmail سربزنید خواهید دید که UserName و Password شما کماکان فعال است و تنها ایمیل‌های قبلی شما حذف شده‌اند.
همین روزها خبر می‌رسد که یاهو نیز به بعضی افراد 100 MB ایمیل مجانی می‌دهد. سایت SpyMac نیز علاوه بر 1000 MB فضای ایمیل رایگان، 100 MB فضای سایت و 250 MB فضا برای ذخیره تصویر و فایل در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد.
به نظر می‌رسد تحول بزرگی در دنیای وب و ایمیل در حال وقوع است. باید تا پایان دوره آزمایشی Gmail و سروِس جدید یاهو منتظر ماند و دید...


دنبالک:
http://www.osyan.net/cgi-bin/mt/osyanmt-tb.cgi/31

» 21, 2004 11:26 - Techopedia - Gmail و استفاده از Exim

» 1, 2005 05:22 - SarGardoon - اجتماع مجازی اُرکات Orkut

'
Ê
Â
š
)
  21 2004 ساعت 7:55
نظرها:
ارسال نظر
      
ثبت آدرس 






سامان جان میل زدم برگشت خورد.

نوشته‌شده توسط: JraNil در 21, 2004 10:31

من هم ديدم. واقعا خدا شده. اصلا می زند روی دست هرجور ميل ديگري. سرعت وحشتناک. حجم و امکانات خوب. باورنکرنی بود

نوشته‌شده توسط: علي در 22, 2004 02:58

منم دارم
اما هر چي تو قسمت ساین آپ مشخصات پر میکنم و دکمه رو فشار میدم نات فاند میده

نوشته‌شده توسط: Vvariance در 22, 2004 09:13

درست شد، غصه نخور سامون جان.

نوشته‌شده توسط: Vvariance در 22, 2004 11:19

پس چرا مال من نمياد ؟ ارور ميده :((

نوشته‌شده توسط: ... در 22, 2004 12:10

اگه ارور می‌گيرين اول ببينيد تو پروفايل بلاگرتون چيزی فارسی نباشه، اگه بود برين انگليسيش کنيد بعد دوباره تست کنيد. اگه باز هم ارور داد نا‌اميد نشين، باز هم تست کنين!

نوشته‌شده توسط: سامان در 22, 2004 12:50

من هم یکی گرفتم. این آخر خوش شانسیه که من هفته پیش ایمیل یاهوی 100 مگابایتی گرفتم و این هفته 1 گیگل بایتی از گوگل

باید منتظر انقلاب باشیم

راستی کسی می دونه که این سرویسها کی تجاری می شوند؟ آیا اصلا پ.لی هم می شوند؟

نوشته‌شده توسط: رضا در 22, 2004 02:11

ممنون از اينکه خبر دادي. حالا با داشتن يه ايميل تو spymac و يه ايميل تو gmail ميخوام هوستينگ به مردم بدم :--)

ياد حرف اون ياره تو جشنواره وب افتادم که ميگفت هوستينگ نا محدود و ما بهش ميخنديديم. شايد راست ميگفت !!!

نوشته‌شده توسط: WWW Schools در 22, 2004 02:55

سلام
سايت جالب و زيبائي داريد مطالب خيلي خوبي نوشتيد موفق باشيد به سايت منم سربزنيد خوشحال مي شم

نوشته‌شده توسط: maryam در 22, 2004 04:27

سلام

نوشته‌شده توسط: hoda در 22, 2004 04:47

سلام
با سايتت خيلی حال کردم
به من هم سر بزن و نظرت رو بگو. شايد بتونيم لينکهامون رو به هم قرض بديم !

نوشته‌شده توسط: حسین پناهی (حسین گیتس) در 23, 2004 02:35

ممنون از توضيح کاملتان.
حيف که من وبلاگم را چند ماهه رها کردم...

نوشته‌شده توسط: امير در 24, 2004 02:54

من گمان نمی کنم که اين موضوع صحت داشته باشد. کمی درباره ی هزينه ی نگه داری اين ايميل ها محاسبه کنيد. درست است که مسئله ی تبليغات هم درآمدزاست. اما آخر چقدر مگر درآمد ايجاد می کند. اين شايد يک دروغ سيزده يا به قول فرنگی ها دروغ آوريل باشد. ضمن اين که من در مطلبی که در وب لاگ گوگل ديدم خودشان اين موضوع را شوخی تلقی کرده بودند. البته الان لينکش را ندارم.

نوشته‌شده توسط: ايراني در 26, 2004 11:00

سايت جالبی داريد اميدورام موفق باشيد.اگر از اين مطلب آدم فضايها در دزفول ديدن کنيد خالی از لطف نيست......!!!!!!!!

نوشته‌شده توسط: حميد در 29, 2004 01:51

سلام....
نرافزاری برای به‌روز شدن وبلاگها را از کجا پیدا کنم؟

نوشته‌شده توسط: فرهنگ در 29, 2004 03:15

می گويکم اگرمی شودبرای مابدبختهاهم که وبلاگمان هنوزداردتاتی تاتی می کندچندتاايميل بازکن انشاالله ازخجالتت درمی آييم ويک سوال ديگروآن که شمانمی دانيداين سرويس رسماکارخودراازکی آغازمی کند؟
دايی البرز

نوشته‌شده توسط: daei alborz در 29, 2004 09:05

دايي البرزراست مي گه مابدبختيم فقيريم زليليم نداريم!!!

نوشته‌شده توسط: alireza در 29, 2004 09:10

يه سايت خيلی خيلی توپ


شما سر بزنيد پشيمون نميشيد


اکانت های رايگان -مقاله-ترفندهای جالب در ويندوز-آموزش قدم به قدم هک-کاغذ ديواری های زيبا -جديدترين کليپ های فلش -جک و لطيفه های جديد و خنده دار -جديدترين اخبار- کتابهای الکترونيکي(ebook)-شعر های خنده دار -آهنگ های کم حجم(midi)-آهنگ های موبايل - دانلود بازی - آشنايی با ويروس ها - شبکه های تلويزيونی و ماهواره ای - کد رنگهای برنامه نويسی _و..


از مدير سايت نيز تشکر فراوان دارم

نوشته‌شده توسط: مهدي زماني در 9, 2004 04:12

آدرس سايت بالا به علت آلودگي به ويروس Redlof حذف شد.

نوشته‌شده توسط: سامان در 9, 2004 04:56

با سلام اگر برای جی ميل من را دعوت کنيد ممنون می شوم
با تشکر

نوشته‌شده توسط: mhb در 22, 2004 10:56

چه طوري عضو جي ميل بشيم

نوشته‌شده توسط: hamid در 17, 2004 10:55

چطوری می تونم بدون داشتن وبلاگ يک ايميل از گوگل بگيرم؟

نوشته‌شده توسط: milad در 28, 2004 11:37

سلام اگه مي شه يه دعوت نامه هم به من بديد.مرسي

نوشته‌شده توسط: علی در 3, 2004 04:15

سلام
همان طور که ميدانيد درباره گوگل حرفهاي زيادي گفته شده
اول اينکه وقتي وارد گوگل ميشوي تمام مشخصات و حتي آدرس آي پي و حتي موضوعات سرچ شده در گوگل ثبت ميشود(ماهنامه شبکه)از اين رو به گوگل مشکوک ميشويم.
از طرف ديگر چندي پيش گوگل سايت بلاگر را که اغلب افکار و ايده هاي کاربران توسط آن منتشر ميشد را خريداري کرد که خوب اين هم بحث برانگيز و مشکوک است.
حالا هم ايميل يک گيگابايتي ميدهد تا احتياجي به پاک کردن ايميل نباشد(در شعار جي ميل بيان شده است)ولابد با اين کار کنترل نامه هاي الکترونيکي را نيز بر عهده گرفت.
اين تحليل بنده بود ولي اگر شما هم به سه موظوع بالا دقيق تر نگاه کنيد شايد با من هم عقيده شويد!

نوشته‌شده توسط: مهران در 22, 2004 02:38

سلام
خوبید؟ آقا اگه کسی دعوت‌نامه جی‌میل داره خواهشاً یکی به من بده.
plz
plz
plz

نوشته‌شده توسط: dariuosh در 22, 2004 10:11

آقا یکی به من هم بگه چطوری یه ایمیل توی جی‌میل بسازم.
ممنون می‌شم

نوشته‌شده توسط: ali در 7, 2004 07:53
 
ارسال لینک این مطلب به دیگران
 ارسال لینک این مطلب به:   پست الکترونیکی شما: 

پیام (اختیاری):