حذف ژئوسیتیز و صدها میلیون لینک شکسته

اينترنت و آی تی > ياهو4 آبان 1388 ساعت 2:33

امروز یعنی 26 اکتبر 7.5 میلیون صفحه وب و 8 میلیون تصویر برای همیشه از اینترنت حذف می‌شود.
سرویس جئوسیتیز یاهو که ژانویه 1999 راه‌اندازی شده بود، بعد از ده سال امروز بسته شد. بنابر آماری که از جست‌وجوی گوگل به دست اومده، ژئوسیتیز میزبان بیشتر از هفت میلیون صفحه وب عمومی و بیش از هشت میلیون عکس بود.
کار امروز یاهو باعث می‌شه تا چند صد میلیون لینک شکسته ایجاد بشه و باید دید موتورهای جست‌وجو چطور این تعداد صفحه خطای 404 رو می‌تونن مدیریت کنن.

Geocities Closed

یاهو توی یکی از صفحاتش به طور مفصل علت این کارش رو توضیح داده و البته گفته اونهایی که از ژئوسیتیز پلاس استفاده کردن و در واقع سرویس رایگان رو قبلاً ارتقا دادن، مشکلی نخواهند داشت و فایل‌هاشون به حساب کاربری جدیدشون در اِی‌تی اند تی منتقل می‌شه.
یکی از علل این کار یاهو، به خاطر فشار مالیه و از طرفی یاهو قصد داره تا تمرکز بیشتری روی شبکه‌های اجتماعی داشته باشه.
یاهو در سال 1999 ژئوسیتیز رو دو میلیارد و نهصد میلیون دلار و در زمانی خریده بود که این سایت بیشتر از یک میلیون کاربر داشت.

در همین زمینه:


- روزنامه همشهری و لینک‌های شکسته

سلام نیما جان خوبی
ایمیلمو دریافت کردی. فردا مسابقه تموم می‌شه. برای داوری آماده‌ای؟؟

نیما: ایمیل دریافت شد. ایشالله می‌رسیم سر وقت به داوری.


سال ۹۹ یاهو نزدیک ۳ میلیارد دلار پول داده واسه خرید یه سایت؟!


نمی‌دونم. من همیشه یاهو رو دوست داشتم بیشتر از گوگل. به نظر بر عکس گوگل که فقط یک بمب تبلیغاتیه یاهو هر سرویسی هر وقت داده واقعی بوده ولی در این شرکت وزین چه می‌گذرد که چنین می‌کند خداداند


یادش بخیر اون زمون‌ها یکی از دوستام رفته بود توش سایت (وبلاگ) ساخته بود
کلی بهمون پز می‌داد :)
یادش بخیر



If you want to write English, press Ctrl+G.