ساخت سه میلیون پیامک تخریبی چقدر زمان می‌بره؟

سياسی9 اردیبهشت 1388 ساعت 3:57

‌بی‌مقدمه خبری از خبرگزاری فارس را با هم مرور می کنیم:

به گزارش خبرنگار «سرویس مجازی» خبرگزاری فارس، جهان نوشت، این گروه در اولین اقدام، با الهام از سریال‌های تلویزیونی پیامک‌هایی در تخریب احمدی نژاد ساخته و در سطح وسیعی ارسال کرده‌اند.
این گروه متشکل از حدود 190 نفر از چهره‌های طنزپرداز کشور با نظارت و راهنمایی ویژه س. ح فعالیت خود را در موضوعات جنگ روانی در محلی تحت عنوان دفتر ظفر (واقع در خیابان ظفر) سازماندهی کرده و قصد دارند با طراحی و ساخت بیش از سه میلیون پیامک و بلوتوث برای تخریب اصولگرایان و دولت فعالیت کنند.
یکی از نکاتی که در پیامک‌های ساخته شده توسط این گروه مورد توجه قرار گرفته است، اصل تسری‌پذیری پیامک‌ها است، به صورتی که نه تنها اصلاح‌طلبان و حامیان آنها، بلکه طرفداران اصولگرایان نیز به ارسال این پیامک‌ها برای یکدیگر ترغیب شوند.
این افراد که بنابر اعلام منابع نزدیک به اصلاح طلبان پایه حقوق هر یک از آنها 800 هزار تومان تعیین شده است، مأموریت دارند فعالیت‌های خود را در اردیبهشت ماه افزایش دهند.
(به قول معروف تأکیدها از من)

ماشین حساب رو درش میارم و حساب می‌کنم:
3,000,000 پیامک هر کدام اگه فقط یک دقیقه برای ساختن زمان بخواد، می‌شه به عبارت سه میلیون دقیقه. به عبارتی می‌شه 50,000 ساعت و اگه 24 ساعته کار کنن می‌شه 2083.33 روز. ساده‌ترش که کنیم می‌شه 5.7 سال. با این حساب این ستاد به این دوره انتخابات که کمتر از یک ماه و نیم دیگه برگزار می‌شه نمی‌رسه و خب البته با احتساب ماهی 800 هزار تومن، وقتی آخرین پیامک ساخته بشه، حساب کنین که چقدر پول بعد از این پنج سال خرج می‌شه. راستی... واقعاً ما 190 تا طنزپرداز تو مملکتمون داریم؟ ماشالله!

نیما جان از خبرگزاری فارس چیزی بهتر از این در نمیاد.


این نوع خبرگزاری‌ها برای پول گرفتن و خبر دروغ پخش کردن به وجود اومدن.
حتما فردی که این خبر رو نوشته فقط فکرش پیش 800 هزار تومن خودش بوده و اونم نوشته.


چه خوب نکته‌ای رو گفتی...
واقعا دست مریزاد.


دو نکته:
اول این‌که فارس از جهان‌نیوز نقل کرده. خاک تو سر خبرگزاری فارس با این منبعش

دوم این‌که نیما جان
اگه 190 نفر باشن و هفته‌ای پنج روز، روزی هشت ساعت کار بکنن، تو پنج هفته می‌تونن سه میلیون پیامک بسازن
مشکل این‌جاست که نمی‌دونم کی می‌تونه هر روز 480 تا پیامک (هر دقیقه یک پیامک) بسازه، بنویسه و بفرسته
تو یکی رو پیدا کن که بتونه روزی 480 تا ایده بده، پیدا کردن 189 نفر بقیه‌اش با من.

نیما: اینم نکته‌ایه.


همین جاست که آدم می‌مونه چی بگه والا!
فکر می‌کردم فقط شبکه رنگارنگ که چرت و پرت می‌گه مثل اینکه بعضی خبرگزاری‌ها هم کم از شبکه رنگارنگ نمیارن.


سلام! من به خبرهای مزخرفی که خبرگزاری فارس منتشر می‌کنه کاری ندارم. فقط خواستم بگم که یادت رفته باید بر ۱۹۰ هم تقسیم بکنیش.

نیما: فکر کنم جوابت توی کامنت بهرنگ باشه.


به قول معروف: بشنو و باور نکن :دی


چرت بودن خبر به کنار. اما از نظر فنی کاملا شدنیه.
http://en.wikipedia.org/wiki/Cell_Broadcast
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%AE%D8%B4_%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%84%DB%8C


تقسیم بر 190 نفرش یادت رفته!!!
که می‌شه حدودا 10 روز؟!؟

نیما: نفر ساعت رو بچسب نوید جان.



If you want to write English, press Ctrl+G.