Osyan Weblog, By Nima Akbarpour
جست‌وجو در عصیان  
خانه | بایگانی | تعرفه آگهی | XML

عصیان را از خبرمایه‌اش دنبال کن


.::راهنمای استفاده::.
« نوشته پیشین :: نوشته پسین »
ای صاحب موبایل، آهسته بران

Slowیادم نیست در همین سفرهای استانی عصیان بود یا سفرهای عصیانی استان. حالا زیاد فرقی نمی‌کنه. متوجه شدم که سیستم بی‌تی‌اس مخابرات به طور کامل در تمام استان راه‌اندازی شده است. شاید بد نباشد یک توضیح کوچکی بدهم برای آنها که نمی‌دانند BTS چیست. در واقع BTS همیشه برای موبایل‌ها فرستاده می‌شود اما کامنت همراه آن که شامل نام دکل هست، چیزی است که در گیلان فعال شده است (توضیحات را این دوست عزیز در کامنت‌های این مطلب برایم نوشته بود). در واقع شما می‌توانید با یک نگاه به صفحه موبایلتان و خواندن نام دکل متوجه شوید که کجای شهر یا جاده هستید.
حالا همه این‌ها را گفتم که بهتان عکسی را نشان بدهم که همین روزها از صفحه موبایلم گرفته‌ام. در واقع در این نقطه‌ای که عکس گرفته شده است، یک پیام هشداردهنده را به جای نام دکل ارسال کرده‌اند: AHESTEH BERANID


دنبالک:
http://www.osyan.net/cgi-bin/mt/osyanmt-tb.cgi/1295
'
Ê
Â
š
)
  6 فروردین 1387 ساعت 5:03
نظرها:
ارسال نظر
      
ثبت آدرس 






یعنی مثل تالیا و ایرانسل که اسم محل دکل رو روی صفحه می‌نویسن؟

نیما: دقیقاً

نوشته‌شده توسط: arezoo در 6 فروردین 1387 5:53 بֽظֽ

با سلام
با اجازه (یعنی بی‌اجازه!) به وبلاگتون لینک دادم.
موفق باشید

نوشته‌شده توسط: Maziar در 6 فروردین 1387 6:22 بֽظֽ

آقا نیما اینی که شما میگی تو یزد هم فعاله. دست کم تو این 6 ماهی که من اونجا بودم این سرویس فعال بوده.

نیما: بله. من هم نگفتم فقط توی گیلان هست :)

نوشته‌شده توسط: عرفان در 6 فروردین 1387 8:32 بֽظֽ

اینجوری که خیلی بده نیما جان. یکی میاد ببیند کجاست یهو یک چیز چرت و پرت دیگر نشانش می‌دهند. در ضمن کسی که در حال رانندگی با سرعت زیاد ( مخاطبین این پیام ) باشد و به صفحه موبایلش نگاه کند و این پیام را ببیند احتمالاً علاوه سرعت زیاد دچار حواس‌پرتی می‌شود و یک حلوا خواهیم افتاد :-)

نوشته‌شده توسط: یک فتحی در 7 فروردین 1387 1:12 قֽظֽ

سلام آقا نیما
ترکوندیم. با این اوصاف فکر کنم باید همیشه یه دستمون به فرمون باشه، یه دستمون به گوشی D: البته چشم هم به همین ترتیب به جاده و گوشی.
تازه نزدیک انتخابات نوشته بود روز 24 اسفند، روز انتخابات.
با این اوصاف فکر کنم همیشه و هر جا بتونیم سر در بیاریم که کجا هستیم تا گم نشیم P:

نوشته‌شده توسط: محمد قبا در 7 فروردین 1387 1:47 بֽظֽ

22 بهمن هم روی گوشی من عبارت 22 بهمن مبارک یا یه چیزی با همین مضمون - حافظه‌ام درست یاری نمی‌کنه! - به چشم می‌خورد..
ولی دریابیش هم ایراد داره. همیشه درست نمی‌نویسه!

نوشته‌شده توسط: دنیا در 8 فروردین 1387 0:47 قֽظֽ

نیمای عزیز
BTS به دکل موبایل می‌گن، اینی که شما می‌گین Cell Broadcasting یا Cell Info هستش

نوشته‌شده توسط: محمد در 16 فروردین 1387 8:29 بֽظֽ

مدیر محترم سایت/وبلاگ
سایت sefr.ir (مرجع تخصصی تلفن همراه در ایران) در نظر دارد در مدت زمان محدودی اقدام به تبادل لینک با سایتهای مرتبط با تلفن همراه کند، لذا در صورتی که تمایل به قرار دادن لینک سایت خود در sefr.ir در قسمت لینک‌های مرتبط دارید با ورود به آدرس http://sefr.ir/Pages/Linkus.aspx یکی از بنرهای تبلیغاتی ما را انتخاب کرده (با فرمت‌های flash,gif & jpg) در سایت خود قرار دهید و ما را مطلع سازید، تا لینک شما را در سایت خود قرار دهیم باشد که با این کار به اعتبار و افزایش بازدیدکنندگان 2 سایت کمک کرده باشیم.


با آرزوی موفقیت روزافزون
مرجع تخصصی تلفن همراه در ایران
www.sefr.ir
tabadol@sefr.ir
بهار 1387

نوشته‌شده توسط: sefr.ir در 2 اردیبهشت 1387 0:14 بֽظֽ
 
ارسال لینک این مطلب به دیگران
 ارسال لینک این مطلب به:   پست الکترونیکی شما: 

پیام (اختیاری):