Osyan Weblog, By Nima Akbarpour
جست‌وجو در عصیان  
خانه | بایگانی | تعرفه آگهی | XML

عصیان را از خبرمایه‌اش دنبال کن


.::راهنمای استفاده::.
« نوشته پیشین :: نوشته پسین »
زن در برابر زن
موضوع: اجتماعی > زنان

Women!الان از کافی‌نتی در مدان هفت تیر این مطالب رو می‌نویسم. تجمع امروز 22 خرداد ماه زنان که با عنوان «تجمع مسالمت‎آمیز زنان در اعتراض به قوانین زن‌ستیز» انجام می‌گرفت با دخالت نیروی انتظامی پایان گرفت. من درست موقعی به میدان هفت تیر رسیدم که ماشین‌های متعدد نیروی انتظامی و نیروهای پلیس مشغول متفرق کردن جمعیت بودند. نکته قابل توجه تعدد نیروهای پلیس زن بود که در مواقعی هم متوسل به خشونت می‌شدند. تقابل زن‌هایی که برای اعتراض جمع شده بودند با زن‌هایی نیروی انتظامی خیلی جالب بود. یکی از دخترهای معترض در حالی که یکی از زنان پلیس با باتوم دنبالش کرده بود بهش می‌گفت: «یعنی برات مهم نیست که شوهرت دو تا زن بگیره؟». یکی دیگه هم از برخورد نامناسب و خشن نیروی انتظامی شاکی بود و علناً بهشون دری وری می‌گفت.
به هر حال دستگیری‌ها زیاد بوده و من چند تایی ماشین دیدم که پر از زن و مرد بودند. وضعیت میدان هفت تیر تقریباً به هم ریخته و خیلی از مردم هم جمع شدن که بیبنن چه خبره.

پ.ن: ساعت 7 عصره و نیروهای انتظامی همچنان در میدان مستقر هستند.

در همین زمینه:
- لولی در میدان هفت تیر
- از تجمع زنان چه خبر؟
- در ساعت پنج عصر، تجمع زنان به خشونت کشیده شد
- تجمع میدان هفت تیر به خشونت کشیده شد
- تجمع فاقد مجوز شماری از زنان در میدان هفت تیر
- سهم زن، نیمی از آزادی
- تجمع زنان در نطفه خفه شد
- روز خوشبختی زنان پلیس
- تجمع آرام و بی‌حرکت ما به غوغایی تبدیل شد که بیا و ببین
- امان از این همه ایرانی بازی
- نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی با توسل به خشونت، تجمع مسالمت‌آمیز زنان در میدان هفت تیر تهران را متفرق کردند
- تجمع اعتراضى زنان در میدان هفت تیر
- خشونت و دستگیرى در تجمع اعتراضى میدان هفت تیر
- تجمع زنان در میدان هفت تیر پایان یافت
- تجمع زنان در میدان هفت تیر با دخالت نیروی انتظامی پایان یافت
- زنان، با باتوم زنان هم کتک خوردند
- تجمع فعالین حقوق زن به خشونت گرائید
- صدای آزادی خیلی نزدیک است!
- سر ترک راه‌بند تازیانه می‌زنند
- خدای بزرگ... همه رو دستگیر کردن
- تجمعی که می‌خواست مسالمت‌آمیز باشد (گزارش تصویری)
- تجمع میدان هفتم تیر (گزارش تصویری)
- یادداشت‌های کوچک‌ترین زن تجمع‌کننده
- گزارش: مشترک مورد نظر در دسترس نمی‌باشد
- ما فقط رد می‌شویم
- سردرد ناشی از توهم دموکراسی
- کتک مال ما، آرامش برای بوگندوها
- بی‌نفس
- زنان علیه زنان!
- یاهو نیوز (گزارش تصویری)
- خشونت بی‌پایان
- گفتند اصلاً تجمعی نبوده!
- زنان در مقابل زنان در تجمع 22 خرداد
- تجمع زنان در میدان هفت تیر پایان یافت
- برخورد زنانه با مدافعان حقوق زنان!
- تجمع دفاع از حقوق زنان در میدان هفت تیر (گزارش تصویری)
- معجون مسالمت و حقوق
- رفقای من هم مقصرند
- همان چرخه باطل همیشگی
- فاطمه کماندو، دوقلوی ناقص انصار
حزب‌الله

- لای انگشت‌های همه‌مان خودکار گذاشته‌اند
- ویدئوی از زنان پلیس در گوگل
- عکس بی عکس
- It happened in Tehran at 5 p.m

پ.ن: متأسفانه وبلاگ‌های بلاگفا دچار مشکل شده‌اند. به همن دلیل نمی‌تونم به بلاگفایی‌ها لینکی بدم. اگه درست شد اضافه می‌کنم.


دنبالک:
http://www.osyan.net/cgi-bin/mt/osyanmt-tb.cgi/915
'
Ê
Â
š
)
  22 خرداد 1385 ساعت 5:35
نظرها:
ارسال نظر
      
ثبت آدرس 






من هم یک چیزکی در این باره نوشته ام.

نوشته‌شده توسط: azadeh در 22 خرداد 1385 9:32 بֽظֽ

لینک دادم

نوشته‌شده توسط: آ.آ در 22 خرداد 1385 10:23 بֽظֽ

آخرين اخبار فيلتر شده frilansare.blogfa.com

نوشته‌شده توسط: Frilansare در 23 خرداد 1385 2:08 قֽظֽ

پاسداران و گارد ويژه زنان را مورد حمله قرار داده و آنان را مضروب کردند. درگيري بين زنان و نيروهاي سرکوبگر ادامه دارد. تا ساعت 18 حدود 100 نفر را دستگير کردند. سرکوب همچنان ادامه دارد و

نوشته‌شده توسط: فــــــرزند خلـق در 23 خرداد 1385 4:01 قֽظֽ

سلام دوست عزیز گزارش کاملی بود خسته نباشید . لینک داده شد

نوشته‌شده توسط: خرس مهربان در 23 خرداد 1385 6:06 بֽظֽ

سلام
تحسین برانیگیز بود .
به امید آزادی همه مردان و زنان ایران
شما رو لینک می دهم
اگه سر بزنید خوشحال می شوم

نوشته‌شده توسط: عطیه در 23 خرداد 1385 9:44 بֽظֽ

سلام...خسته نباشيد...خيلي جامع و کامل نوشتين...مي تونم فقط بگم متاسفم...نمي دونم تا کي اين وضع ادامه داره!!!هد بزنيد خوشحال مي شم...يا حق!

نوشته‌شده توسط: احسان *فقط به خاطر تو* در 24 خرداد 1385 5:08 قֽظֽ

ممنون از گزارشت! لینک دادم

نوشته‌شده توسط: ذهن سیال در 24 خرداد 1385 0:57 بֽظֽ

سلام
باید پرواز با بال‌های شکسته را آموخت

به منم سری بزن

نوشته‌شده توسط: امیر در 25 خرداد 1385 0:10 قֽظֽ

http://peyvast.blog.com/812401/

نوشته‌شده توسط: LiveLife در 25 خرداد 1385 3:42 قֽظֽ

پس پليس زن که اين همه تبليغشو مي کردن فقط براي شرعي کردن کتک زدنه؟

نوشته‌شده توسط: saghar در 25 خرداد 1385 11:44 قֽظֽ

شايد شما، و يا افرادی که خودشان را اين روزها دانشجو و روشنفکر می‌دانند، سنشان آنقدر اجازه ‌ندهد که قائله شورشگران اوايل انقلاب را بخاطر بياورند، ولی می‌توانند از بزرگ‌ترها يا پدرانشان بپرسند، که در خرداد سال 60 چه به روزگار منافقين خائن مقرور و اسلحه بدست افتاد، که می‌خواستند در خيابان وليعصر، اسلحه به روی مردم بکشند و تهران را يک روزه فتح کنند، اما با حضور حزب ا... و بسيجيان جبهه و جنگ، اسلحه‌ها را به زمين گذاشته و مانند روباه پا به فرار گذاشتند، و از شدت ترس و وحشت نمی‌دانستند از کدام سوراخ فرار کنند. ولی مردم حزب‌ا... آن حرام‌زاده‌های قاتل را گرفته و به سزای اعمالشان رساندند. بنابر اين اين که به شما هشدار دادم که مواظب خودتان باشيد، برای همين بود. زيرا شما همه‌تان که با هم جمع شويد، اولاً عددی نيستيد، و ثانياً اگر همه فکر و زور و بازويتان را با هم جمع کنيد، آنگاه خواهيد فهميد که از آمريکا و صدام و منافقين و بنی‌صدر، در مقابل اسلام و امت انقلاب اسلامی، بيش‌تر که نيستيد، بلکه هيج هستيد.
بنابراين آن آزادس که شما دم از آن می‌زنيد، چيزی جز فساد و فحشا و انحرافات فکری و اخلاقی، چيز ديگری نيست، و آن هم در کشور اسلامی ايران، با حضور امت حزب‌ا... و ملت شهيد داده، دست‌نيافتنی است و آرزوی آن را بايد به گور ببريد. پس بهتر آنست که پی کار و زندگی خود باشيد، و جان و آبرويتان را به خطر نيندازيد، و به اميد آمريکا و غرب و حقوق بشری‌ها و جايزه‌ها و وعده‌های پوچ آنها، که به افراد بدبخت و خائن و فاسد و مزدوری مانند: شيرين عبادی دوره گرد و اکبر گنجی احمق و علی افشاری مذلف و آن زن روسياه، حقيقت‌جوی فاسق و...، می‌دهند، نباشيد، و خواب و خيال آزادی ايران را از سرتان بيرون کنيد، که اين انقلاب با خون‌افشانی بهترين فرزندان اسلام در اين کشور به دست آمده است، و اين کار شما آدم‌های سوسول بزدل، حقوق بشری، دمکراسی‌خواه نيست، که در مقابل اين انقلاب عظيم الهی، عرض اندام کنيد.
در ضمن رفيقتان بوش، به دوستان فراری‌تان، حقيقت‌جو... و علی افشاری... و عطری... آپارتمان بخشيده، تا علاوه بر مزدوری و جاسوسی که در قبال مزدی که از سيا دريافت می‌کنند، شما را نيز هم‌غافله خود نمايند.

انشا ا... خداوند شما را هدايت

نيما: اکبر جان يهو می‌نوشتی سوسولا دس نرنين النگوهاتون می‌شکنه ايشالله.

نوشته‌شده توسط: اكبر در 25 خرداد 1385 9:57 بֽظֽ

خوب کردند زدندتون ضد انقلاب‌های منافق...

نيما: انواع و اقسام فحش‌های انقلابی پذيرفته می‌شود.

نوشته‌شده توسط: حاج اميد در 26 خرداد 1385 0:20 بֽظֽ

(1)پاسخ به درخواست کنندگان، آزادی خواهی های بی حد و مرز

بايد بگويم که جواب آن نوع آزادی که شما خواستيد را من در کا منت خودم توضيح داده ام ، وگفته ام که آن آزادی مورد خواست شما ، دست نيافتنی وغير ممکن است. چون هم خلاف قرآن و اسلام و انقلاب اسلامی هست، وهم خلاف قانون اساسی است . که هر دوی اينها ، خون بهای صدها هزار شهيد و جانباز مسلمانيست که برای آن سرمايه گذاريهای سنگين کرده اند ، چرا که با شاه آدمکش و آمريکای جنايتکار , بيست سال مبارزه کرده اند, ولذا آنرا به اين سادگی تقديم شما و آمريکا ومزدوران داخلی و خارجی اش نخواهند کرد .وبرای همين است که تا بحال اين انقلاب عظيم الهی را با جان و دل حفظ کرده اند.
در ضمن در طول اين 28 سال, از اين شورشگريها وبدتر از آنرا , که شما جزئی از آن قائله ها را هم اکنون داريد بوجود می آوريد, تا کنون امت حزب ا...هم ديده وهم بسيارتجربه کرده است, که من در کامنتهای قبلی خود بعضاْ آنها را توضيح داده ام، و در آنها گفتم، کاری نکنيد که اگر امت حزب ا.. کارد به استخوانش برسد ، آنگاه به همان بلائی گرفتار خواهيد شد، که برسر منافقين خلق در خرداد سال 60 ، يا بر سر دوم خرداديها و مشارکتيهای منافق در 23 تير 78 آورده شد. وبزرگ ترهايتان ديدند که، منافقين خلق فرار را بر قرار ترجيح دادند، ودوم خرداديها ومشارکتيهای منافق، هم پوزه شان بخاک ماليده شد وهم بازی انتخابات اخير را باختند .
واقعا"جالب است ، اينکه شماها .چند بار توی دانشگاههای بی در و پيکر، وحتی توی خيابانها بيائيد، و بدون حضور امت حزب ا...، دزدکی چند تا شيشه بشکنيد ومغازه های مردم و اموال بيت المال را آتش بزنيد, و چند تا شعار ليچاردی به مسئولين نظام بدهيد، و هتاکيها و فحاشی ها و شعارها و دادنامه های بدون پشتوانه و واهی آنچناني، در وب سايت هايتان بنويسيد، را که نميشود گفت به پيروزی چشمگيری دست يافته ايد.

ادامه دارد

(2)پاسخ به درخواست کنندگان، آزادی خواهی های بی حد و مرز

پيروزی واقعی آنوقتی برای شما حاصل است .که از روی دريای خون و نعش صدها هزار بسيجی و سپاهی و حزب للهی و امت شهيدداده ، بگذريد. وبعداز آن هم بايد کشور را دو دستی تقديم آمريکا و غرب کنيد. آيا غير از اينست؟؟
حالا اين برای شما خانم وآقای دانشجوی: بی ايمان, ملی گرای،جون دوست ,معتاد, ايدزی, سو سول ,
دخترباز و پسر باز, قرتی ، حقوق بشريهای آکادميک, جنگ نرفته و نديده , آيا ممکن است؟؟
اگر ممکن است؟ اين گوی و اين ميدان. هم از درس و زندگی تان می افتيد ، و هم نفله و بد بخت ميشويد، و هم چيزی گير شما و آمريکا و غرب متجاوز و صهيونيستها وبهائيهای پست جاسوس ، که شما بد بخت ها ، سنگ طرفداری از آنها را به سينه می زنيد ، نمی آيد.
پس بهوش باشيد و خودتان را به زحمت وبد بختی نيندازيد و خون خود را به هدر ندهيد، و پی کسب و کار و زندگی و تحصيل و ازدواج سالم خود با شيد.
همچنين حال و هوای انقلابهای آمريکائی، از نوع مخملی و نارنجی و قهوه ای و... را از سرتان بيرون کنيد، که اينجا ايران ، سرزمين شهيدان و شيرمردان و شير زنان شهيد پرور و جنگ آزموده بسيجی و حزب اللهی است ، که پشت و پوز آمريکا و صدام وغرب را بخاک مذلت ماليده ، و تا آخر ايستاده است.

نوشته‌شده توسط: اكبر در 29 خرداد 1385 4:49 بֽظֽ

لطفاً با مراجعه به گروه دفاع از حقوق بشر ايران اعتراض‌های مطرح شده را امضا نماييد و مطلب خود را بنويسيد
http://groups.google.com/group/IranHR

نوشته‌شده توسط: گروه دفاع از حقوق بشر ايران در 8 تیر 1385 2:00 قֽظֽ

(1) هشدار به افراد و دانشجويان وغرب‌پرستانی که اين روزها، پيام‌های اخلالگرانه و شورشگری در سايت‌های مختلف می‌فرستند:

سؤال اصلي از کامنت‌نويس‌های حرفه‌ای در سايت‌های اينترنتی دا نشگاه‌ها و مراکز روشنفکری اينست که، آيا شما واقعاً‌ُ دانشجو هستيد؟
چون در سايت‌های مرتبط با دانشگاه‌ها، به خصوص درسايت‌های دانشجوئی دانشگاه اميرکبير و کوی دانشگاه، همچنين در سايت‌های مرتبط با زنان، کامنت‌های زيادی از شما مشاهده می‌شود، که اين خود جای بحث دارد، و بايد گفت که شما مردان و پسران به ظاهر دانشجو، ولی بی‌غيرت و سوسول دخترباز و زن ذليل، در سايت‌های زنان چکار می‌کنيد.
همچنين چرا شما کامنت‌های ديگران را به نام خود و با اسامی مختلف در سايت‌های متعدد درج می‌کنيد. و نيز کامنت‌های خود را که کم هم نيستند. در سايت‌های متعدد فوق‌الذکر، با اسامی مختلف و بصورت اجق وجقی می‌آوريد، که دارای محتوی و مضامينی از قبيل: آزادی، حقوق بشر، دمکراسی،حقوق زنان، و.... منتها از ديدگاه اسلام آمريکائی و منافقين، می‌باشد. که برای هر کدام به عنوان مدعی‌العموم داد و واويلا سر می‌دهيد.
حال اگر کسی از اسلام، آگاهی‌های درست و صحيحی داشته باشد، با خواندن اکثر کامنت‌های شما به راحتی متوجه می‌شود که شما دارای افکار انحرافی بعضاً ليبراليستی و اومانيستی منافقانه، و يا سوسياليستی- مارکسيستی از نوع پيکاری و منافقانه آن هستيد. و بدتر از همه، اين که کامنت‌های شما، در پوشش و عنوان "انجمن اسلامی دانشجويان" می‌باشد.
ادامه دارد...

نوشته‌شده توسط: اکبر در 11 تیر 1385 6:41 بֽظֽ

(2) هشدار به افراد و دانشجويان و غرب‌پرستانی که اين روزها، پيام‌های اخلالگرانه و شورشگری در سايتهای مختلف می‌فرستند:

اين رويه، آدم را به ياد اول انقلاب می‌اندازد، که منافقين خلق، که دارای افکار انحرفی سوسياليستی- مارکسيستی بودند، فرقه‌هائی را در دانشگاه‌ها درست کرده بودند، تحت نام "انجمن دانشجويان مسلمان"، دقيقاً مثل "انجمن اسلامی دانشجويان دفتر تحکيمی‌های علامه" امروز دانشگاه‌ها، که منافقانه دم از اسلام می‌زنند؛ ولی نه به اسلام اصيل اعتقاد دارند و نه عامل به احکام اسلام می‌باشند. مثلاًًً‌‌ََ: روزه‌خواری، دختربازی و پسربازی، شب‌نشينی با نامحرمان، دروغگوئی و خيانت در امانت، گردش و کوهنوردی‌های مختلط، ديدن فيلم‌های انحرافی و سکسی در ماهواره‌ها و سی‌دی‌های مبتذل و... را عيب و خلاف اسلام نمی‌دانند.
در واقع اين افراد، دارای يک ساختار انحرافی فکری و فرهنگی، غربی و ضداسلام هستند، که متأ‌سفانه در کشور ما وجود دارند . اين نمونه دانشجويان و روشنفکرها و تکنوکرات‌ها، در فکر و عمل، معتقد به اسلام انحرافی و من‌درآوردی: اومانيسمی، پلوراليسمی، سکولاريسمی و يا ليبرال- دمکرات مسلمان و... می‌باشند و از سردمداران فکريشان که منافق غربزده و بعضاً مرتد مانند: سروش، کديور، حجاريان، بشيرّيه، آغاجری، گنجی، باقی و... می‌باشند، پيروی می‌کنند؛ که البته اين نوع افراد، در ميان احزاب دوم خردادی و مشارکتی‌ها، فراوان ديده می‌شوند.
ادامه دارد...

نوشته‌شده توسط: اكبر در 11 تیر 1385 6:41 بֽظֽ

(3) هشدار به افراد و دانشجويان وغرب‌پرستانی که اين روزها، پيام‌های اخلالگرانه و شورشگری در سايت‌های مختلف می‌فرستند:

اين همان محصول مهم دولت هشت ساله اصلاحات است. که چيزی جز توسعه؛ انحرافات فکری، فساد، فحشا، بيکاری، اعتياد، چيز ديگری را برای نسل حاضر، که وضعيت و شرايط‌شان را در حال حاضر در جامعه می‌بينيم، به ارمغان نياورده است.
حالا اين نوع دانشجويان، با کامنت‌های فراوان و پی در پی خود، دائماً‌‌َ دانشجويان کم اطلاع ديگر، و مردم و تشکيلات صنفی بی‌اطلاع از خود را در محيط‌های داخل و خارج از دانشگاه. با دستور مسقيم و يا غيرمستقيم آمريکا و غرب جنايتکار؛ و به عنوان پيشقراولان مزدور و حقوق‌بگير از آمريکا؛ مردم و ديگر دانشجويان را دعوت به شورش و اخلالگری بر عليه: نظام، قانون اساسی، رهبری و مسؤلين ارشد کشوری و لشگری می‌کنند. غافل از اينکه مردم رشيد و مؤمن به اسلام و انقلاب اسلامی، علاوه بر اينکه چشم و گوششان بی‌اعتنای به اين مزخرفات و خزعبلات می‌باشد؛ همچنين آنها را مورد شماتت و سرزنش قرار می‌دهند. با وجود اين، اين نوع افراد بايد بدانند که اين کارشان، خلاف مصالح و آرامش و امنيت مردم و کشور محسوب می‌شود. و بنابراين ممکن است در اولين فرصت به عنوان عناصری فاسد، ضدانقلاب و اخلالگر در نظم عمومی، توسط نيروهای امنيتی ذی‌صلاح دستگير و بازداشت گردند. بنابراين دانشجويان و روشنفکران و... غرب‌زده فوق‌الذکر، بايد از اين جهت مواظب فعاليت‌ها و نوشته‌ها و تراکت‌ها و کامنت‌های اينترنتی خود در سايت‌های کامپيوتری مختلف باشند، تا برای خود گرفتاری و بدبختی و برای مردم و نظام، زحمت و هزينه به وجود نياورند.
و اگر هم دانشجوی واقعی می‌باشند، بهتر است به جای سوءاستفاده از امکانات دانشگاهی در جهت اخلالگری و شورش‌گری، که بجائی هم نخواهند رسيد؛ به خواندن دروس داشگاهی خود بپردازند، زيرا مردم در اين مملکت ماليات می‌دهند، که دانشجويانشان درس بخوانند و خلاقيت بيافرينند، تا افرادی متخصص و کارشناس و مؤثر برای جامعه خويش باشند، نه غيراز اين.
والسلام

نوشته‌شده توسط: اكبر در 11 تیر 1385 6:42 بֽظֽ

سلام
پس چی فکر کردين. فکر کردين می‌تونيد توی فکر و انديشه اين جوانان ايرانی نفوذ کنين و با ايجاد تنش و جوسازی کشور جمهوری اسلامی ايران رو به قول خودتون از بين ببرين نه... اخوی خواب ديدی خير باشه اينا همه جفنگه. اين ملت جوون‌هايی داره که رو به روی سنگ‌های 18 تير دانشگاه و اردبيل و آذربايجان غربی و شرقی ايستاده تا امسال فريب‌خورده‌های مثل شما نتونن با سوسول‌بازی کارشون رو پيش ببرن تازه چرا شما نمی‌خواين بفهميد که اين انقلاب اسلامی با عنايت امام زمان(عج) داره اداره می‌شه. براتون آرزو می‌کنم که هر چه زودتر از اين خواب خوش بيدار بشيد و معنی اين انقلاب رو بيشتر درک کنيد

يا علی
منتظر جوابتون هستم ولی بدون توهين

نيما: علی يارت جوون.

نوشته‌شده توسط: حميد در 17 تیر 1385 10:06 قֽظֽ

با سلام از زحمات شما متشکرم.

نوشته‌شده توسط: سارا در 7 شهریور 1385 0:43 قֽظֽ

ضعیف

نيما: چی ضعيفه؟ برق؟!

نوشته‌شده توسط: مسعود در 4 آذر 1385 11:30 قֽظֽ
 
ارسال لینک این مطلب به دیگران
 ارسال لینک این مطلب به:   پست الکترونیکی شما: 

پیام (اختیاری):