Osyan Weblog, By Nima Akbarpour
جست‌وجو در عصیان  
خانه | بایگانی | تعرفه آگهی | XML

عصیان را از خبرمایه‌اش دنبال کن


.::راهنمای استفاده::.
« نوشته پیشین :: نوشته پسین »
ویژگی‌های آگهی متنی یا TextAds

آگهی متنی چیست؟
آگهی متنی نوع دیگری از تبلیغات بر روی وب است که به نسبت آگهی تصویری یا بنرها، ساده‌تر و کم‌خرج‌تر هستند.

آگهی متنی چه ویژگی‌هایی دارد؟
آگهی متنی به نسبت انواع تبلیغات دیگر برای صفحات وب مناسب‌تر هستند. بازدیدکنندگان، تنها یک کادر کوچک می‌بینند که شامل توضیحاتی کم به همراه لینک مربوط به آگهی شماست. چیزی شبیه آگهی‌های بالای همین صفحه.

تفاوت آگهی متنی با انواع دیگر در چیست؟
آگهی متنی تمام فواید انواع دیگر تبلیغات آنلاین را فراهم می‌سازد بدون آنکه نقاط ضعف آنها را شامل شود. روش‌های بسیار زیادی موجود است تا توجه کاربران را به تبلیغات آنلاین بوسیله تکرار بیش از حد جلب نمایند که از انواع آن می‌توان به تبلیغات ‍Pop-up، Pop-under و تمام صفحه اشاره کرد. اینها تنها مثال‌هایی از انواع تبلیغاتی هستند که کاربران مشاهده می‌نمایند. در عین حال شرکت‌های زیادی هم برنامه‌هایی نوشته‌اند تا جلوی این نوع تبلیغات را که بعضاً باعث مزاحمت کاربران است، بگیرند و آنها را به اصطلاح بلاک کنند. تبلیغات متنی در مقایسه با انواع دیگر آگهی‌ها، کوچک، مؤثر و بسیار مهمتر و مؤدبانه‌تر هستند. از طرف دیگر نمی‌توان آنها را توسط نرم‌افزارهای فیلترینگ بلاک کرده و از دور خارج نمود.

در حال حاضر این نوع تبلیغ بر روی وب روز به روز از محبوبیت بیشتری برخوردار می‌شود. سادگی کار با سیستم‌های مدیریتی آن، ارزانی قیمت تمام شده برای آگهی‌دهندگان از ویژگی‌هایی است که آن را کاربردی‌تر و محبوب‌تر ساخته است. ضمن اینکه این نوع از آگهی‌ها به خاطر متنی بودنشان کنجکاوی بیشتری را از بازدیدکنندگان بر‌می‌انگیزد و در نتیجه کلیک‌های بیشتری را جذب می‌کند. همگی می‌دانیم که پهنای باند برای صاحبان سایت‌ها چقدر ارزشمند است. تبلیغات متنی به دلیل خصوصیت متنی بودن (و بهتر بگویم گرافیکی نبودن)، پهنای باند بسیار کمی را استفاده کرده و در نتیجه استفاده از آن برای وب‌مسترها نیز باصرفه‌تر است.
آگهی‌های متنی امروزه محبوب بسیاری از موتورهای جست‌وجو بوده و یکی از منابع کسب درآمد آنها محسوب می‌شوند. کاری که موتورهای جست‌وجو با وارد کردن الگوریتم‌های مناسب در نمایش تبلیغاتشان، آنها را کارآمدتر کرده و با هوشمندانه کردن نمایش بر اساس حوزه جغرافیایی بازدیدکننده و کلمات کلیدی جست‌وجو درصد کلیک روی آنها را افزایش می‌دهند. نمونه بارز این نوع تبلیغ در موتورهای جست‌وجو را مسلماً در موتور جست‌وجوی گوگل دیده‌اید.

البته از این مهم نیز نباید گذشت که وضعیت تبلیغات در سایت‌های ایرانی به خاطر نبود زیرساخت‌های تجارت الکترونیکی بسیار ضعیف است و صاحبان سایت (حتی سایت‌های پربیننده) هنوز نتوانسته‌اند از این راه کسب درآمد کرده و یا حتی هزینه‌های سایت خود را تأمین نمایند، لیکن با ورود ناگزیر (و البته کند) اینترنت فارسی به این وادی، آگهی‌های متنی را به هیچوجه نباید از نظر دور داشت.

بیشتر در این زمینه:
1- Google AdSense
2- Advertising terminology on the Internet


دنبالک:
http://www.osyan.net/cgi-bin/mt/osyanmt-tb.cgi/26

» 28 آذر 1382 5:51 بֽظֽ - لينك‌دوني - http://blog.zoheir.net/archives/linkdooni/2003_12.php#001989

'
Ê
Â
š
)
  27 آذر 1382 ساعت 0:28
نظرها:
ارسال نظر
      
ثبت آدرس 






سلام
مطلب جالبی بود

نوشته‌شده توسط: محسن در 27 آذر 1382 6:27 بֽظֽ

اي کاش يکي پيدا يک چيز خوب براي وب سايت هاي فارسي بنويسه.خيلي از اين سيستم هاي تبليغ گرافيکي ايراني اصلا حال نمي دهند.نقطه

نوشته‌شده توسط: JraNil در 27 آذر 1382 10:57 بֽظֽ

سلام .. اتفاقاَ مشابه اين مطلب رو من براي چند تا از سرويس دهنده هاي تبليغات ارسال کردم اما ظاهراَ هيچ کدم علاقه مند به استفاده از تبليغات متني نيستند ! شما سرويس ايراني با اين خصوصيت سراغ داريد ؟!

نوشته‌شده توسط: علی پارسا در 28 آذر 1382 0:37 بֽظֽ

مطلب خوب و به‌درد بخوری‌ست. ولی خوب همون‌طور که گفتي مشکل تبليغات آن‌لاين در ايران از جاي ديگه‌آب مي‌خوره.

نوشته‌شده توسط: شين در 28 آذر 1382 5:49 بֽظֽ

سلام
يه لطفي کنيد به اين وبلاگ هاي پايين شهر هم سري بزنيد
خوشحال ميشم از شما کامنتي در وبلاگ ببينم
پس منتظرم
خدانگهدار

نوشته‌شده توسط: ژن در 28 آذر 1382 6:21 بֽظֽ

سلام
من یک کار خنده‌دار کردم و رفتم کاندیدای مجلس شدم!!!
چون از نظر سیاسی کاره‌ای نیسام، امیدوارم که رد صلاحیت نشم!!!
چون از جانب هیچ گروه و سازمانی حمایت نمی‌شم احتیاج به ایده‌های جدید و کم‌خرجی دارم. احتیاج یه ایده‌های توپ و باحال دارم.
به من رأی بدین (:

نوشته‌شده توسط: soheil در 29 آذر 1382 1:38 بֽظֽ

عکساي قشنگ اينجارو ازدست ندين.woow
artphotogallery.persianblog.com

نوشته‌شده توسط: art در 3 دی 1382 5:51 بֽظֽ

سلام. دنبال جزوه ها هستم.

نوشته‌شده توسط: reza heydari در 6 دی 1382 8:46 قֽظֽ

با درود. خسته نباشيد. يک نکته: فرهنگستان زبان فارسي براي پاپ آپ واژه بالاپر و براي پاپ آندر واژه آگهي پس نما را تصويب کرده. چه خوب ميشود شما هم در اينجا از اين واژه ها بهره بگيريد. پاينده باشيد.

نوشته‌شده توسط: ماني پارسا در 18 دی 1382 3:21 قֽظֽ
 
ارسال لینک این مطلب به دیگران
 ارسال لینک این مطلب به:   پست الکترونیکی شما: 

پیام (اختیاری):